Ga direct naar: Inhoudsopgave | Site-navigatie | Zoeken

Meijel

 • Hart van Meijel

   

  In HARTJE Meijel, aan de Dorpsstraat, realiseert Van Wijnen een supermarkt met daarboven 22 appartementen. Antares koopt turnkey de 22 appartementen om ze vervolgens te verhuren in de sociale sector. De supermarkt Aldi, huurt de commerciële ruimte op de begane grond.


  Lees verder

 • In den Herdgang, Meijel

   

  Op de plek in Meijel waar in het verleden de gemeentewerf stond, heeft Antares tien huurappartementen gebouwd. Het complex ligt op de hoek Prins Bernhardstraat-Hagelkruisweg.

  Het  woongebouw heeft twee bouwlagen met een kap. De appartementen zijn er in vier varianten en zijn voorzien van twee slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De appartementen op de begane grond krijgen een terras; de appartementen  op de verdieping krijgen een balkon.

  Op het achterterrein zijn zeventien parkeerplaatsen zodat de bewoners en gasten daar hun auto kwijt kunnen. Verder heeft elk appartement een fietsenberging op de begane grond. Het woongebouw is in 2012 opgeleverd.


  Lees verder

 • Raodhusj

   

  Het oude gemeentehuis in Meijel vormt de voorzijde van het nieuwbouwplan, waaraan 35 koopappartementen in twee vleugels zijn toegevoegd. De appartementen zijn levensloopbestendig. In het 'oude' gedeelte liggen 2 koopappartementen. De nieuwbouw is 3 lagen hoog met parkeerplaats in de kelder en ruimte voor bergingen.

  De hoofdentree bevindt zich tussen het oude gemeentehuis en de nieuwbouw. De entree voor de bewonersparkeergarage ligt aan de achterzijde. Bestaande bomen zijn zoveel mogelijk gehandhaafd. Beide vleugels zijn verbonden door een prachtig atrium. Het gemeentehuis is weer in oude staat teruggebracht waarbij het torentje dat er vroeger stond, is gereconstrueerd. Dit nieuwbouwproject is in 2007 opgeleverd.


  Lees verder

 • Klosterhof

   

  In de noordoosthoek van het Alexanderplein zijn 15 appartementen gebouwd in de huursector. Dit complex bevat 3 lagen en is bedoeld voor (her)starters. Het gebouw ligt op de vroegere locatie van 't Kloster. De nieuwbouwappartementen zijn met een buitenruimte georiënteerd naar het plein. Dit is de zuid-en westgevel van het gebouw.


  De bewonersentree bevindt zich aan het Alexanderplein, middels een gang is deze verbonden met het stijgpunt dat gesitueerd is aan de achterzijde van de nieuwbouw (oostzijde). De ontsluiting van de woningen vindt plaats via de achterzijde die zodanig is afgewerkt dat geen direct relatie ontstaat met de begraafplaats. Aan de achterzijde liggen de bergingen en kleine buitenruimtes. Het gebouw is in het voorjaar van 2007 opgeleverd.


  Lees verder

 • Alexanderhof

   

  Het complex bestaat uit 18 zorggelabelde appartementen in 3 bouwlagen. De begane grond is enigszins verhoogd in verband met de privacy van de bewoners. De toegankelijkheid heeft nadrukkelijk de aandacht gekregen bij de bouw van dit complex. In het gebouw is voldoende berging voor scootmobielen en opslag. De parkeerruimte is buiten het gebouw. De bebouwing is grotendeels georiënteerd op het groene hart en voor een kleiner deel op het Alexanderplein. De entree van de woningen ligt aan de Schoolstraat.

  De woningen worden verhuurd via Antares, maar alleen op indicatie van het CIZ. Kandidaten voor een zorgwoning kunnen zich melden bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) telefoonnummer (0900) 202 51 80. Nadat zij geïndiceerd zijn, worden zij op een wachtlijst geplaatst die beheerd wordt door zorgcentrum St. Jozef te Meijel. Het huurcontract voor de woning wordt uiteindelijk weer met Antares afgesloten. Met het zorgcentrum St. Jozef in Meijel is afgesproken dat zij garant staan voor de levering van de zorg.


  Lees verder

 1. Voor een correcte verwerking verzoeken wij je minimaal de velden voorzien van een * in te vullen.