Ga direct naar: Inhoudsopgave | Site-navigatie | Zoeken

Tegelen

 • Renovatieproject Sporenkampweg

   

  Sporenkampweg is in 2014 gerenoveerd.

  De renovatie bestond onder andere uit het isoleren van de woningen. De tuinen voor de boven woningen zijn bereikbaar via een loopbrug en er zijn bergingen gerealiseerd. De gevels zijn geschilderd en geven een fris beeld aan de Sporenkampweg.


  Lees verder

 • Cordis Tegula, Wilhelminaplein, Tegelen

   

  Cordis Tegula heten de twee appartementengebouwen, die door Antares zijn gebouwd: Latijn voor Hart van Tegelen. Een hart dat nieuw leven brengt in het vernieuwde centrum van Tegelen. Tegelijk herinnert de naam Cordis Tegula aan het verre verleden, waarin de Romeinen hier al de beste klei voor hun dakpannen vonden, en weerspiegelt de architectuur het monumentale historische erfgoed van Tegelen.

  De beide gebouwen hebben een gecombineerde functie. Op de begane grond zijn de ruimtes bedoeld voor horeca en winkels, zodat aan zijde van het Wilhelminaplein gezellige terrasjes kunnen worden gemaakt.

  Het bovenliggende deel van de beide gebouwen is gereserveerd voor wonen. Antares heeft hier 29 comfortabele appartementen gerealiseerd.


  Lees verder

 • Sint Rochusstraat, Steyl

   

  Aan de Sint Rochusstraat in Steyl heeft IM Projectontwikkeling de bouw van een supermarkt met daarboven 24 huurappartementen gerealiseerd. Antares heeft de 24 appartementen verhuurt in de sociale sector. De supermarktketen Coop, huurt de ruimte op de begane grond.

  Lees meer in onze brochure


  Lees verder

 • 't Kleitremke Brachterweg, Tegelen

   

  Op het terrein aan de Brachterweg in de wijk Op de Heide Boven stonden voorheen 28 appartementen. Deze woningen zijn in 2008 gesloopt omdat ze niet meer voldeden aan de eisen van deze tijd. Op deze plek zijn 18 appartementen gebouwd in de betaalbare huur. De appertementen zijn voor de bouwvak van 2013 opgeleverd.


  Lees verder

 • De Nieuwe Munt, Tegelen

   

  Antares heeft in samenwerking met de Zorggroep in 2010-2011 een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Het project “De Nieuwe Munt” ligt tussen de Venloseweg, Broeklaan en de Van Wevelickhovenstraat in Tegelen. Ondanks de uitgebreide zorginfrastructuur die hier gerealiseerd is, heeft “De Nieuwe Munt” allerminst het karakter van een zorginstelling. Het uitgangspunt voor deze woonbuurt is juist om een levendige omgeving te realiseren waar het aangenaam wonen is voor jong en oud.

  Wat is er gebouwd?
  Er zijn 189 huurappartementen gebouwd waarvan een aantal woningen worden verhuurd aan De Zorggroep ter vervanging van het verpleeghuis Martinushof en verzorgingstehuis Erkenkamp. Ook is in het plangebied een gymzaal gerealiseerd voor de nabij gelegen scholen en verenigingen. In het hart van het woonzorggebied is een woonzorgvoorziening voor 42 Psycho Geriatrische (PG) patiënten. Een revalidatiegezondheidscentrum voorzien van 33 revalidatieplaatsen, een dagbehandelingscentrum, een café-restaurant en voor de zorginstelling een kantoorvoorziening.

  Lees meer in onze brochures per woongebouw:
  Riks en Daalder
  De Duiten en Stuiver
  Piek en Dukaat
  Carolus
  Florijn


  Lees verder

 • Bosserhof

   

  Aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Tegelen heeft Antares in 2010 69 appartementen, verdeeld over vier woongebouwen opgeleverd. Het woongebouw Bosserhof bestaat uit 21 appartementen verdeeld over vier woonlagen.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Alfa en Omega

   

  Aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Tegelen heeft Antares in 2010 69 appartementen, verdeeld over vier woongebouwen opgeleverd. De appartementen gebouwen Alfa en Omega bestaan ieder uit 13 appartementen verdeeld over vier woonlagen.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Thorbecke

   

  Aan de Ruijs de Beerenbrouckstraat in Tegelen heeft Antares in 2010 69 appartementen, verdeeld over vier woongebouwen opgeleverd. Het woongebouw Thorbecke bestaat uit 22 appartementen verdeeld over vier woonlagen.


  Lees verder

 • Cambrinus

   

  Antares heeft op het zuidelijke deel van de Grotestraat acht luxe huurappartementen gebouwd. Het complex heeft vier bouwlagen, met elk twee appartementen. De appartementen op de eerste drie verdiepingen hebben twee slaapkamers. De appartementen op de vierde verdieping zijn voorzien van één slaapkamer. Daar staat tegenover dat de bovenste twee appartementen grotere balkons krijgen. Alle appartementen hebben bovendien een balkon aan de achterzijde, waar de bewoners rustig kunnen vertoeven. Het complex wordt ontsloten via de Posthuisstraat, waar zich negen parkeerplaatsen en bergingen bevinden.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Broekveldweg

   

  Op het woonwagenterrein aan de Broekveldweg in Tegelen hebben wij een woning gebouwd als vervanging voor een woonwagen. De woning is in september 2009 opgeleverd.


  Lees verder

 • Abraham Kuijperstraat

   

  De woningen aan de A. Kuyperstraat is een project met een bijzonder concept, namelijk de atriumwoning. Met het hele ontwerp is bewust gebruik van energie als basis gekozen. De toekomstige bewoners kunnen dus rekenen op een behoorlijke energiebesparing.

  Het atrium ligt midden in de woning en is met glas overdekt. Woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer liggen eromheen op de begane grond en krijgen hun daglicht grotendeels via het atrium. Alle ramen en deuren komen erop uit, zodat je je eigen dorpspleintje hebt. Het is de centrale plek waar je elkaar tegenkomt.

  Op de eerste verdieping liggen bovendien nog een ruime tuinkamer en een flink dakterras. Alle woningen zijn voorzien van een ruime berging annex garage.Het glazen atriumdak ligt zoveel mogelijk op het zuiden, zodat de woning de zonnewarmte optimaal gebruikt.

  Water voor de verwarming en de douche wordt door zonnecollectoren op het dak voorverwarmd voor het naar de verwarmingsketel gaat. Een andere installatie zorgt ervoor dat bij het ventileren zo weinig mogelijk warmte verloren gaat. Alles bij elkaar scheelt dat 25 tot 30 procent van de energiekosten. De woningen zijn vriendelijk voor de portemonnee én het milieu. Deze woningen zijn in 2006 opgeleverd.


  Lees verder

 • Medisch centrum, Steijl

   

  Op de lokatie van het voormalige Trefpunt gelegen op de driehoek, Kruisstraat, Romeinenstraat, Triangelstraat heeft Antares een “Medisch Centrum” gerealiseerd. Het centrum is in gebruik genomen door onder andere een huisartsenpraktijk, apotheek, fysiotherapie, psychologen, verloskundigen, logopedisten, podotherapeuten en chiropreactor. Het plan is ontworpen door Architectenburo Verheijen Smeets en bevat in totaal 4 bouwlagen, verdeeld over twee gebouwen. Het project is in 2006 opgeleverd.


  Lees verder

 1. Voor een correcte verwerking verzoeken wij je minimaal de velden voorzien van een * in te vullen.