Ga direct naar: Inhoudsopgave | Site-navigatie | Zoeken

Venlo

 • Aan de Tegelse Poort, Venlo

   

  Gedurende 68 jaar lag aan de Roermondsestraat 19-21 in Venlo een braakliggend terrein. Antares heeft op dit terrein tien stadswoningen gerealiseerd.

  Dit plan is bijzonder vanwege de unieke ligging aan de rand van het stadscentrum van Venlo. De uitvalswegen liggen op 5-10 minuten afstand.


  Lees verder

 • Renovatieproject Kerkepäörtje

   

  In het centrum van Venlo, heeft Antares vier rijksmonumentale panden van rond 1900 aangekocht van de Sint Martinusparochie.

  De panden liggen tussen de Grote Kerkstraat en Prins Beatrixstraat, in de volksmond ook wel
  Kerkepäörtje genoemd.

  Antares heeft bijgedragen aan het behoud van de historische kern van Venlo.

  De panden zijn volledig gerenoveerd en gerestaureerd. Van de vier woningen zijn zes sfeervolle huurwoningen gemaakt.

   


  Lees verder

 • Vennelo, Venlo

   

  In het centrum van Venlo, heeft Antares samen met Janssen de Jong Projectontwikkeling in de voormalige drukkerij van Wolters-Van Wylick, appartementen gerealiseerd. Dit rijksmonument aan de Grote Kerkstraat staat al jaren leeg. Antares draagt hiermee bij aan het behoud van de historische kern van Venlo en voldoet daarmee aan de afspraken die met de gemeente Venlo zijn gemaakt in het Strategisch Akkoord (STRAK).

  Antares heeft in het oude gebouw zeven appartementen gerealiseerd. Ook de inpandige kapel behoort tot het gebouw. Deze heeft een (semi)openbare bestemming. Het oude gebouw heet Vennelo, genoemd naar de nederzetting die hier in de vroege middeleeuwen ontstond.


  Lees verder

 • Studentenhuisvesting Jan Teunissenplein, Venlo

   

  Aan het Jan Teunissenplein in Venlo-Zuid is een wooncomplex met 72 studentenkamers en op de begane grond vijf studio’s gebouwd. Deze studio’s met eigen ingang, kunnen bijvoorbeeld gehuurd worden door docenten of studerende stellen. Mocht in de toekomst het aantal studenten teruglopen, dan kan het wooncomplex snel veranderd worden in 29 huurappartementen.

   


  Lees verder

 • La Belle Alliance, Venlo

   

  In het centrum van Venlo heeft Antares op het achterterrein van de voormalige drukkerij van Wolters-Van Wylick (Grote Kerkstraat 27-29) zestien nieuwe woningen gerealiseerd. De zestien woningen bestaan uit een drietal typen. Vijf stadswoningen met 1 slaapkamer, vijf stadswoningen met 2 slaapkamers en zes gestapelde appartementen.

  De nieuwbouw heeft de naam La Belle Alliance, net als de voormalige brouwerij en de gebouwen van de familie Wolters aan de Brouwersplaats. Het binnenterrein wordt toegankelijk via het Knibbelstraatje.


   


  Lees verder

 • Panta Rhei II, Rodestraat

   

  Naast het project Panta Rhei aan de Zuidsingel heeft Antares aan de Rodestraat Panta Rhei II ontwikkeld. Deze 22 appartementen zijn in 2010 opgeleverd.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Panta Rhei

   

  Op de hoek van de Roermondsestraat en de Zuidsingel in Venlo heeft Antares in 2010, 55 appartementen opgeleverd. Het woongebouw heeft de naam Panta Rhei gekregen. Het bijzondere aan dit woongebouw is dat een warmtepomp en een energiedak is toegepast.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Helbeek

   

  Op de hoek van Helbeek en Craneveldstraat heeft Antares een nieuwbouwplan gebouwd. Op deze locatie zijn 17 appartementen gerealiseerd. De hoofdentree is aan de Craneveldstraat en de achteringang aan de Helbeek. Het complex heeft een perfecte ligging op loopafstand van scholen, supermarkten en de binnenstad.

  Het oude gebouw is gesloopt tot op de begane grondvloer. De kelder en de begane grondvloer blijven gehandhaafd en zijn geïntegreerd in de nieuwbouw. De 17 appartementen zijn in diverse typen uitgevoerd, allemaal met twee slaapkamers. Het gebouw heeft twee trappenhuizen en een lift. In de kelder zijn 17 grote bergruimten gerealiseerd. Een aantal appartementen hebben beschikking over een eigen parkeerplaats. Ook is aan de fietsen gedacht, hiervoor is een stalling in de bestaande kelder gerealiseerd. De meeste appartementen op de begane grond hebben een terras aan de achterzijde. De appartementen op de verdiepingen hebben een balkon of loggia. De appartementen zijn geschikt voor huishoudens van 1 à 2 personen.

  Lees meer in onze brochure.


  Lees verder

 • Sloterbeekstraat

   

  Antares verhuurt in Venlo-Zuid 12 nieuwbouwwoningen aan de Sloot / Sloterbeekstraat. De woningen zijn in 2007 opgeleverd. Het unieke project is gelegen in het plan Venlo Centrum Zuid tussen de Sloterbeekstraat en Sloot. De woningen zijn gebouwd rondom een afsluitbaar binnenterrein voorzien van eigen parkeerplaatsen en speelruimte.

  De architectuur van de woningen is afgestemd op de omliggende woningen. Ze zijn allen voorzien van een ruime woonkamer, keuken, bergruimte en hebben een toilet op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich drie riante slaapkamers en een badkamer. De zolder is te bereiken via een vaste trap; daar is eventueel een vierde slaapkamer te realiseren. De woningen hebben een ruime tuin met een berging.


  Lees verder

 • Prasem

   

  In de woonwijk Hagerbroek in Venlo heeft Antares acht eengezinswoningen gebouwd in de huursector. De bouwlocatie aan de Prasem is de laatste 'postzegel' in het plan Hagerbroek.

  De wijk Hagerbroek ligt op een steenworp afstand van Venlo Centrum Zuid. De wijk heeft een eigen gezicht en heeft veel ruimte voor groen en water. Een mooi voorbeeld daarvan is een groen omzoomde beek die door de wijk meandert. Verkeersluwe voorzieningen, speelfaciliteiten, winkels en scholen in de nabijheid verhogen het woongenot van de bewoners. De wijk is moeiteloos bereikbaar door directe verbindingen in alle richtingen.

  De zes tussenwoningen en twee hoekwoningen hebben een strakke, solide architectuur en kijken uit op een plantsoen. De woningen hebben drie slaapkamers. Een brandgang leidt de bewoners achterom via een achtertuin, met een perfecte ligging op het zuidwesten, zodat de tuin ook de laatste avondzon vangt. De woningen zijn in het laatste kwartaal van 2007 opgeleverd.


  Lees verder

 • St. Jorisstraat

   

  Op 14 juli 2005 was de officiële start van het project Wonen boven Winkels. In de gemeente Venlo blijkt veel woonruimte boven winkels onbenut te zijn. De gemeente Venlo heeft daarom Antares benaderd om samen deze problematiek in de centra van Venlo en Tegelen op te pakken. Dit heeft geleid tot een convenant tussen de Gemeente Venlo, Stadsmanagement Venlo, Vereniging voor Vastgoedeigenaren Centra Venlo, Blerick en Tegelen en Antares. Als eerste heeft Antares 5 huurappartementen gerealiseerd, door een grondige renovatie van het pand op de hoek St. Jorisstraat, Lomstraat in Venlo.


  Lees verder

 1. Voor een correcte verwerking verzoeken wij je minimaal de velden voorzien van een * in te vullen.