Ga direct naar: Inhoudsopgave | Site-navigatie | Zoeken

U bent hier:

 1. Thuis bij Antares
 2. Projecten
 3. Startersrenteregeling en verkoopgarantieregeling

Startersrenteregeling en verkoopgarantieregeling

Voor de koopappartementen aan het Wilhelminaplein in Tegelen (Cordis Tegula) hebben wij twee regelingen geïntroduceerd. 

Startersrenteregeling

 • De sleutel naar uw eerste koophuis
  Om de stap naar een eerste ‘eigen huis’ kleiner te maken, heeft een aantal woningcorporaties samen met de consumentenorganisatie Vereniging Eigen Huis de Starters Renteregeling ontwikkeld. De Starters Renteregeling wordt aangeboden door Social Finance: hierin hebben de deelnemende woningcorporaties zich verenigd.
 • 10 jaar lang een voorschot van 20%
  Met de Starters Renteregeling krijgt u meer ruimte in uw portemonnee. Het basisprincipe is eenvoudig: Antares betaalt via Social Finance 20% van de maandelijkse hypotheekrente voor u, 10 jaar lang (dit noemen we de voorschotten). U mag deze, onder voorwaarden, overigens wél bijna helemaal aftrekken van uw belastbaar inkomen. Uw maandelijkse hypotheeklasten zijn zo dus een stuk lager. Pas wanneer u de woning gaat verkopen, of na 30 jaar, betaalt u de voorgeschoten hypotheekrente terug. En alléén als uw huis meer waard is geworden. Veilig dus.
 • Bereken uw voordeel op www.startersrenteregeling.nl
  Op deze website berekent u in een handomdraai uw extra financiële ruimte met de Starters Renteregeling. Ook krijgt u een indicatie van uw maandlasten ‘onder de streep’.
  In deze brochure leest u in het kort welke gevolgen de regeling heeft bij de koop, tijdens de woonperiode en bij de verkoop van de woning. Ook vindt u op www.startersrenteregeling.nl  informatie over de regeling zelf en de betrokken woningcorporaties. Wilt u meer weten over de Starters Renteregeling? Neemt u dan contact op met de afdeling Projecten van Antares. Het telefoonnummer is (077) 373 36 66.

Verkoopgarantieregeling

Voelt u zich onzeker over de verkoop van de eigen woning, en heeft u veel interesse in de nieuwbouw aan het Wilhelminaplein, dan is deze regeling interessant. Gedurende de bouwtijd van de nieuwe woning, staat het vrij om de eigen woning te verkopen. Is dat niet gelukt bij de oplevering van de nieuwe woning dan heeft de koper de zekerheid dat Antares de oude woning koopt tegen een van tevoren vastgestelde prijs. Voor meer informatie en de exacte voorwaarden, neem gerust contact op met makelaardij Hauzer & Partners, telefoon (077) 321 91 00

 1. Voor een correcte verwerking verzoeken wij je minimaal de velden voorzien van een * in te vullen.
Meld je aan voor de Nieuwsbrief