De Paast Meijel

In 2021 wordt het woonzorgcomplex aan De Paast in Meijel uitgebreid met negentien zorgappartementen. Deze worden net als de bestaande twintig appartementen verbonden met het zorgcentrum van Sint Jozef Wonen en Zorg.

Antares bouwt de negentien zorgappartementen aan De Paast omdat de vraag naar zorgappartementen groot is in Noord-Limburg. De wachtlijsten groeien en Antares en Sint Jozef spelen samen op deze behoefte in. De nieuwe zorgappartementen worden gekoppeld aan het bestaande woonzorgcomplex. Een verbindingsgang zorgt ervoor dat zorgmedewerkers toegang hebben tot alle appartementen.

Naast de realisatie van negentien appartementen, komt er ook een scootmobielruimte, zodat bewoners hun scootmobiel niet langer op de gang hoeven te parkeren. Verder wordt een oproepsysteem aangesloten, zodat bewoners direct in contact kunnen komen met de zorgverleners van Sint Jozef. Ook in de brandalarmeringsinstallatie wordt de nieuwste techniek toegepast.

Planning en toewijzing

De bouw is inmiddels in volle gang! Heeft u interesse, dan kunt u zich inschrijven bij Antares. De toewijzing van de appartementen verloopt via Sint Jozef. Om voor een van deze appartementen in aanmerking te komen, heeft u geen zorgindicatie nodig, maar wel enige vorm van ondersteuning. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan tijdens kantooruren contact op met de cliëntadviseurs van Sint Jozef: www.sintjozef.nl/clientadvies of via (077) 466 78 00.

Bekijk de andere nieuwbouwprojecten

Meer informatie

Plaats: Meijel
Locatie: De Paast
Huur/koop: Huur
Status: In uitvoering