Doe duurzaam met onze duurzaamheidscoaches

Duurzaam bezig zijn, dat willen we allemaal wel. Maar… hoe doen we dat, zonder grote investeringen te doen? Daar kunnen onze duurzaamheidscoaches bij helpen. Maak er gebruik van!

Wat doet een duurzaamheidscoach?
Een duurzaamheidscoach is een vrijwilliger die bij u langskomt om samen met u te kijken wat u kunt doen op het gebied van onder meer energie, afval en vergroening. Zo’n coachingsgesprek duurt ongeveer een uurtje. Na afloop kunt u direct zelf met de tips en adviezen aan de slag.

Wat kost zo’n adviesgesprek?
Helemaal niets! In het gesprek komen misschien tips voorbij die een kleine investering vragen. Of u dit doet, bepaalt u altijd zelf. Bedenk daarbij: zo’n investering is in de meeste gevallen gericht op een besparing van energie. En dat levert juist weer geld én comfort op!

Hoe meld ik me aan?
De coördinatie van de duurzaamheidsgesprekken is in handen van Duurzaam Bouwloket. Dit is een samenwerkingsverband met de gemeente Venlo.

Aanmelden kan direct via duurzaambouwloket.nl/venlo-advies-da.

Oproep: zelf duurzaamheidscoach worden?

Bent u net als Marlie en Aissa ook duurzaam bezig? En lijkt het u leuk om anderen te inspireren? Word ook duurzaamheidscoach! Nieuwsgierig? Stuur dan een mailtje naar personeelszaken@thuisbijantares.nl.

Fluidad