Aanvragen zonnepanelen kan weer

23 februari 2023

Vanaf nu kunnen huurders met een zogenoemde ‘grondgebonden woning’, dus met een eigen dak, weer zonnepanelen aanvragen. Aanvragen kan direct via dit formulier.

Het aanvragen van zonnepanelen was een tijdje niet mogelijk, omdat de leverancier de enorme vraag niet aankon. Inmiddels zijn de achterstanden weggewerkt en kunnen nieuwe aanvragen weer verwerkt worden.

Is uw dak geschikt?
Heeft u interesse in zonnepanelen op uw dak? Lees dan deze pagina voor alle informatie. Zodra wij het formulier ontvangen, checken wij of uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Soms heeft dat een technische oorzaak, maar het kan ook zijn dat uw woning binnenkort wordt gerenoveerd of verduurzaamd. In dat geval plaatsen we nu geen zonnepanelen.

Hoe gaat het verder?
Als uw dak inderdaad geschikt is, krijgt u van ons een bevestiging. Daarna gaat de leverancier van de zonnepanelen voor u aan de slag en ontvangt u een vrijblijvend maatwerkadvies. Daarin staat ook hoeveel servicekosten wij per maand berekenen. Pas als u akkoord gaat met het voorstel, bestellen zij voor u de zonnepanelen. We doen ons best om de panelen binnen 6 maanden te installeren.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons Klant Service Centrum: (077) 373 36 66 of mail naar wonen@thuisbijantares.nl.

pexels-gustavo-fring-4254165

Ander nieuws