Huur betalen

Bij Antares betaalt u vóór de eerste dag van de maand uw huur. Dit is de vooruitbetaling voor de komende maand. U kunt de huur zelf overmaken op ons bankrekeningnummer NL07INGB0001152448.

U ontvangt van ons geen facturen; dus u dient er zelf aan te denken om op tijd te betalen. Ook kunt u de huur betalen op ons kantoor in Tegelen. Maar let op: hier kunt u alléén pinnen; contante betalingen zijn niet mogelijk.

Betaal automatisch

Nog veel makkelijker is het om gebruik te maken van automatische incasso. Zo hoeft u niet meer aan het betalen van de huur te denken en voorkomt u huurachterstand. Een leuke bijkomstigheid is dat huurders die automatisch betalen drie keer per jaar kans maken op een attentie. Om automatisch te betalen, kunt u het formulier doorlopende machtiging incasso huur invullen. Ook kunt u inloggen bij Mijn Antares om de betalingswijze aan te passen.

TIP! Betaalt u via automatische incasso, dan maakt u drie keer per jaar kans op een leuke prijs in onze loterij! 

Betalen via iDeal

Tot slot kunt u ervoor kiezen om via het online klantportaal Mijn Antares de huur te betalen. In Mijn Antares ziet u bij ‘mijn contracten’ de specificatie van uw huurprijs. U ontvangt elke maand een AcceptEmail in uw eigen mailbox. Daarin zit een betaalverzoek om de huur eenvoudig en veilig via iDeal te voldoen.

Veelgestelde vragen