Reageren op een woning

Woningen waarvan de huur wordt opgezegd, publiceren we wekelijks van woensdagochtend t/m maandagavond 23.00 uur. Als u bent ingeschreven als woningzoekende, heeft u tot die tijd de kans om te reageren op een huurwoning waarvoor u graag in aanmerking wilt komen.

Ongeveer twee dagen na het sluiten van de reactietermijn kunt u inzien op welke plaats u bent geëindigd voor de woning waarop u heeft gereageerd. Hiervoor logt u in als woningzoekende, waar u in 'Mijn dossier' bij 'Mijn woningreacties' kunt zien op welke plek u bent geëindigd.

Bent u geëindigd als een van de eerste kandidaten dan ontvangt u een e-mail van Antares met een aanbiedingsbrief over het toewijzen van de woning.

Luxe huuraanbod

Wilt u reageren op een van onze luxe huurwoningen? Dan zijn de opgebouwde wachtdagen niet van belang. Hier geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Reageert u op een woning uit ons luxe huuraanbod, dan ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Kent u onze Antares-app al? Hierin heeft u onder meer direct toegang tot het online (woning)aanbod. Ook ziet u meteen hoeveel reacties er zijn. U downloadt de app gratis via de App Store of Google Play.

Veelgestelde vragen