Sleutelkluisjes

Diverse bewoners van onze woongebouwen maken gebruik van sleutelkluisjes om verzorgenden of hulpverleners toegang tot hun woning te geven. Zeker voor wat oudere of hulpbehoevende mensen een prettige oplossing.

Echter, de sleutelkluisjes zijn regelmatig in het nieuws omdat inbrekers ze openbreken. Met de sleutel uit het kluisje kunnen ze dan zonder braakschade uw woning binnen.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Als huurder bent u zelf verantwoordelijk voor het plaatsen van (veilige) sleutelkluisjes. Wij adviseren u te kiezen voor een sleutelkluisje met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit kunt u ook via Antares huren.

Wij bieden u het Puck sleutelkluisje aan. Dit kluisje is SKG** gekeurd (zeer inbraakwerend). Bij een poging het kluisje te forceren, blokkeert het systeem, waardoor het slot niet meer open te draaien is. Voor dit kluisje betaalt u € 2,50 per maand (verrekening in de servicekosten).

Interesse?

Bij interesse kunt u contact opnemen met ons Klant Service Centrum:
(077) 373 36 66 of mail naar wonen@thuisbijantares.nl.

Let op: een sleutelkluisje met Politiekeurmerk Veilig Wonen is lastig open te breken. Maar inbraak kan nooit helemaal worden voorkomen. 

Veelgestelde vragen