Inschrijven

Bent u op zoek naar een (nieuwe) woning, schrijf u dan direct in. Uw inschrijving is gratis. Schrijft u zich in, dan vragen wij gegevens over het huishouden waarmee u wilt verhuizen. Zo kunt u meteen zien voor welke woningen u in aanmerking komt. Antares behandelt uw gegevens vertrouwelijk, zoals voorgeschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) en verstrekt uw gegevens nooit aan derden.

Wijzigingen

Wijzigingen in uw persoonlijke situatie of zoekprofielen kunt u op elk moment aanpassen. Het is belangrijk uw gegevens up-to-date te houden, omdat dit belangrijk is voor de toewijzing. Uiteraard kunt u zich ook op elk moment uitschrijven.

Wachttijd opbouwen

Uw inschrijfduur is van belang bij de toewijzing van de woning. Zodra u bent ingeschreven als woningzoekende, bouwt u wachtdagen op. U kunt meteen reageren op het actuele huuraanbod, of voorlopig alleen inschrijven om wachttijd op te bouwen. Hoe meer wachtdagen, des te groter de kans op een woning op het moment dat u eraan toe bent om te verhuizen. Zodra u een woning van Antares huurt, vervalt uw inschrijving automatisch. Schrijf u dan direct opnieuw in om alvast weer wachtdagen op te bouwen.

Extra wachtdagen

Huurt u nu al van Antares en wilt u verhuizen naar een andere woning van Antares? Dan krijgt u voor elk jaar dat u in de huidige woning van Antares heeft gewoond, dertig extra wachtdagen. Zo proberen we de wachtlijsten te beperken en de doorstroom te vergroten.

Veelgestelde vragen