Huren bij Antares

Wilt u in aanmerking komen voor sociale huurwoningen (huurprijs tot € 737,14 per maand), dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende. Met één of meerdere zoekprofielen kunt u aangeven naar welk soort woning en in welke plaats of wijk u op zoek bent. Komt er een woning vrij die aan uw woonwensen voldoet, dan kunnen wij u met een tipbericht op de hoogte brengen. U ontvangt dan een e-mail van Antares. Via deze e-mail kunt u reageren op de woningen van uw keuze. Toewijzing gebeurt op basis van de voorrangscriteria en de inschrijfduur.

Actuele woningaanbod

Het actuele woningaanbod staat vanaf woensdagochtend online. U kunt reageren tot maandagavond 23.00 uur. U mag reageren zo vaak u wilt, maar houd er rekening mee dat u slechts zéér beperkt woningen mag afwijzen. Meer dan twee keer afwijzen gaat ten koste van uw inschrijfduur. Ga hier dus zorgvuldig mee om.

Luxe huurwoningen

Ook voor het luxe huuraanbod (vanaf € 737,14 per maand) schrijft u zich in als woningzoekende en maakt u - indien gewenst - een zoekprofiel. U ontvangt dan een tipbericht zodra er een woning vrijkomt die voldoet aan uw woonwensen. U kiest zelf of u wilt reageren op de getipte woning.

Voor de toewijzing zijn echter de opgebouwde wachtdagen niet van belang. Bij luxe huur geldt het principe: 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'.