Ik zoek

Home > Ik Zoek > Een huurwoning > Huren bij Antares

Huren bij Antares

Wilt u in aanmerking komen voor sociale huurwoningen (huurprijs tot € 720,42 per maand), dan kunt u zich inschrijven als woningzoekende. Met één of meerdere zoekprofielen kunt u aangeven naar welk soort woning en in welke plaats of wijk u op zoek bent. Komt er een woning vrij die aan uw woonwensen voldoet, dan kunnen wij u met een tipbericht op de hoogte brengen. U ontvangt dan een e-mail van Antares. Via deze e-mail kunt u reageren op de woningen van uw keuze. Toewijzing gebeurt op basis van de voorrangscriteria en de inschrijfduur.

Actuele woningaanbod

Het actuele woningaanbod staat vanaf woensdagochtend online. U kunt reageren tot maandagavond 23.00 uur. U mag reageren zo vaak u wilt, maar houd er rekening mee dat u slechts zéér beperkt woningen mag afwijzen. Meer dan twee keer afwijzen gaat ten koste van uw inschrijfduur. Ga hier dus zorgvuldig mee om.

Luxe huurwoningen

Voor het luxe huuraanbod (vanaf € 720,42 per maand) hoeft u zich niet in te schrijven als woningzoekende. U kunt direct reageren door u even kort te registreren. Vervolgens neemt een medewerker van Antares contact met u op. Hierbij geldt het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’. Wachttijd is bij luxe huurwoningen niet van belang.