Nieuws

Lees meer

Huurverhoging per 1 juli 2022

19 april 2022

Helaas ontkomen we er niet aan om dit jaar per 1 juli weer de huur te verhogen. Dat doen we niet hoger dan noodzakelijk. Zo proberen we om de huren toch zo betaalbaar mogelijk te houden.

Lees meer

Eenmalige energietoeslag voor minima

14 april 2022

In de gemeente Venlo en in de gemeente Peel en Maas kunnen huishoudens met een inkomen op of nét boven het sociaal minimum eenmalig een energietoeslag aanvragen van € 800 netto per huishouden.

Lees meer

Technische storing!

28 maart 2022

Vanwege een technische storing kunnen wij helaas niet in onze systemen. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar, maar kunnen helaas geen gegevens voor u opzoeken. Hopelijk is het zo snel mogelijk verholpen en kunnen wij u weer van dienst zijn!

Lees meer

Aanleg glasvezel in de gemeente Venlo

01 februari 2022

Open Dutch Fiber gaat in samenwerking met T-Mobile de komende jaren glasvezel aanleggen in de gemeente Venlo. Tegelen, Blerick en Belfeld zijn hierbij als eerste aan de beurt.

Lees meer

Fout in huurincasso januari

04 januari 2022

Tot onze grote spijt is er iets misgegaan met de automatische huurincasso van januari. Daardoor is het mogelijk dat bij u twee keer de huur voor de maand januari van uw rekening wordt afgeschreven. Dit wordt automatisch gecorrigeerd in de loop van de ochtend, waarbij één keer het huurbedrag weer terug op uw rekening wordt gestort.

Lees meer

Viering hoogste punt nieuwbouw De Paast

17 november 2021

Vandaag vierden we het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw aan De Paast in Meijel.

Lees meer

Presentatie centrumplan Blerick aan omwonenden

04 november 2021

Gisteravond werden de plannen voor de herontwikkeling van het Laurentiusplein in Blerick toegelicht aan omwonenden.

Lees meer

Vijfhonderd zonnepanelen op Blerickse daken

25 oktober 2021

Op het dak van de Antoniusmeule en op woonzorgcomplex Zonneveld in Blerick liggen sinds kort in totaal 500 zonnepanelen (van 375Wp per paneel) die 85% van de totaal benodigde stroom voor de WKO-installatie opwekken.

Lees meer

Presentatie plannen voor centrum Tegelen

20 oktober 2021

Gisteravond presenteerde wijkraad De Noordkern de plannen voor het centrum van Tegelen. Op de plek van het voormalige Martinushof worden twee supermarkten gebouwd, met daarboven 21 appartementen van Antares.