Nieuws

Lees meer

Viering hoogste punt nieuwbouw De Paast

17 november 2021

Vandaag vierden we het bereiken van het hoogste punt van de nieuwbouw aan De Paast in Meijel.

Lees meer

Presentatie centrumplan Blerick aan omwonenden

04 november 2021

Gisteravond werden de plannen voor de herontwikkeling van het Laurentiusplein in Blerick toegelicht aan omwonenden.

Lees meer

Vijfhonderd zonnepanelen op Blerickse daken

25 oktober 2021

Op het dak van de Antoniusmeule en op woonzorgcomplex Zonneveld in Blerick liggen sinds kort in totaal 500 zonnepanelen (van 375Wp per paneel) die 85% van de totaal benodigde stroom voor de WKO-installatie opwekken.

Lees meer

Presentatie plannen voor centrum Tegelen

20 oktober 2021

Gisteravond presenteerde wijkraad De Noordkern de plannen voor het centrum van Tegelen. Op de plek van het voormalige Martinushof worden twee supermarkten gebouwd, met daarboven 21 appartementen van Antares.

Lees meer

Enquête over uw woonsituatie. Doet u mee?

14 oktober 2021

Als Antares zijn we heel benieuwd naar uw woonsituatie. Woont u fijn of juist niet? Waarom? En wat vindt u belangrijk voor uw woongeluk? Daarom krijgen alle huurders vandaag of morgen een korte enquête in de mail.

Lees meer

Duurzaamheidsmarkt Tegelse wijk Op de Heide

08 oktober 2021

andaag is de Dag van de Duurzaamheid! Een thema waar we bij Antares veel aandacht aan besteden. Zo was er op Burendag een duurzaamheidsmarkt in de wijk Op de Heide in Tegelen, waar een Klimaatakkoord voor de wijk werd ondertekend.

Lees meer

Circulariteit, wat is dat eigenlijk?

23 september 2021

Vandaag is het de Dag van de Circulariteit! Maar wat is dat eigenlijk, circulariteit? En wat kan ik zelf doen in het kader van circulariteit? Lees er alles over in dit artikel!

Lees meer

Conditiescore Antares-woningen bovengemiddeld

20 september 2021

RTL Nieuws onderzocht de conditiescore van de sociale huurwoningen in Nederland. Daaruit blijkt dat zo’n 80.000 woningen flinke gebreken vertonen. Gelukkig hoort Antares hier niet bij: onze woningen scoren bovengemiddeld.

Lees meer

Meer huurders recht op huurtoeslag

24 juni 2021

Sinds januari 2020 kunnen meer huurders huurtoeslag krijgen. Tot 1 september kunt u nog huurtoeslag aanvragen over 2020.