Nieuws

Lees meer

Respecteer 1,5 meter afstand, ook in de lift

Voor uw gezondheid en die van anderen doen we een dringend beroep op u om de veilige afstand van anderhalve meter tot elkaar te bewaren. Daarom vragen we u met klem om niet meer dan met twee personen tegelijk gebruik te maken van een lift.

Lees meer

Bereikbaar zijn en blijven

We doen er alles aan om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te blijven helpen. Door de uitzonderlijke omstandigheden, werken we op een andere manier dan normaal. Dit kan gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid en reactiesnelheid.

Lees meer

Zeg de huur niet te snel op

Bent u van plan de huur op te zeggen? Dan vragen wij u dit niet te snel te doen. Mochten er strengere maatregelen komen, dan kan dit grote gevolgen hebben.

Lees meer

Maatregelen Antares tegen coronavirus

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, is de balie van ons kantoor in ieder geval tot en met dinsdag 28 april gesloten.

Lees meer

Vacatures: medewerker Klant Service Centrum, controller en opzichter vastgoedbeheer

Kom jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een medewerker Klant Service Centrum (8 uur per week vast, tot 36 uur flexibel inzetbaar), een ervaren secretaresse (28-32 uur) en een ervaren parttime controller (32 uur).

Lees meer

Ook in 2020 voorrang op woning in Vastenavondkamp voor actieve bewoners

Ook in 2020 kunnen actieve bewoners voorrang krijgen op een woning in de Blerickse wijk Vastenavondkamp. Op die manier wil Antares de sociale structuur van de wijk helpen versterken.

Lees meer

Servicedesk Kessel naar nieuwe locatie

Vanaf nu kunnen alle Kesselse huurders terecht in de multifunctionele ruimte van De Merwijck als ze Antares een bezoekje willen brengen. Dat kan als vanouds op donderdag van 9.00 tot 12.30 uur.

Lees meer

Verhuur nieuwbouwwoningen ‘Harmonie’ van start

Vanaf woensdag 27 november start de verhuur van de nieuwbouwwoningen aan de Paul Guillaumestraat in Tegelen. Onder de projectnaam ‘Harmonie’ biedt Antares 10 gezinswoningen en 14 levensloopbestendige woningen te huur aan.

Lees meer

Nieuwe overeenkomst samenwerking ketenpartners

Afgelopen week werd een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met ketenpartners Geurts en vd Velden.