Nieuws

Lees meer

Betalen met iDeal maandagavond 16 november niet mogelijk

13 november 2020

Op maandag 16 november wordt vanaf 18.oo uur onderhoud uitgevoerd aan Mijn Antares. Het is dan tijdelijk niet mogelijk om via iDeal uw huur te betalen. Naar verwachting worden de werkzaamheden dezelfde avond afgerond.

Lees meer

Storing aan uw cv-ketel? Bel uw installateur

03 november 2020

Heeft u een storing aan uw cv-ketel? Neem dan rechtstreeks contact op met uw installateur. Nu bellen veel huurders eerst naar Antares. Dat is niet nodig. Onze medewerkers kunnen u namelijk niet doorverbinden.

Lees meer

Woonwinkel bezoeken? Draag een mondkapje!

15 oktober 2020

Wij hebben diverse maatregelen getroffen zodat u veilig onze Woonwinkel kunt blijven bezoeken. Wel vragen we u om u te houden aan onze coronamaatregelen: desinfecteer uw handen bij binnenkomst, houd afstand én draag een mondkapje.

Lees meer

Visitatie voor Antares

06 oktober 2020

Binnenkort vindt bij Antares de vierjaarlijkse visitatie plaats. Een onafhankelijke commissie beoordeelt de maatschappelijke prestaties van Antares in de lokale context.

Lees meer

WoonWinkel Antares weer normaal geopend

09 juli 2020

Vanaf nu gelden de normale openingstijden: ’s ochtends vrije inloop, ’s middags op afspraak.

Lees meer

Stop de verhuurderheffing

18 juni 2020

Veel geld van huurders gaat naar de Belastingdienst. De verhuurderheffing passeert deze week de 10 miljard! Dit is geld dat woningcorporaties niet kunnen besteden aan nieuwbouw, verduurzaming of betere wijken. En dat in tijden van woningnood.

Lees meer

Eerste sleuteluitgiftes nieuwbouwproject ‘Harmonie’

26 mei 2020

Vanochtend mocht de eerste bewoner van nieuwbouwproject Harmonie in Tegelen de sleutel van zijn woning in ontvangst nemen. Dat gebeurde uiteraard op gepaste afstand.

Lees meer

Antares is op afspraak weer open

18 mei 2020

Vanaf maandag 18 mei kunt u op afspraak weer onze WoonWinkel bezoeken. Wel vragen we u rekening te houden met een aantal maatregelen.

Lees meer

Huurverhoging 2020 per 1 juli

24 april 2020

Vanaf deze week ontvangen al onze huurders de brief over de jaarlijkse huurverhoging die per 1 juli 2020 ingaat. We houden de maximale huurverhoging voor sociale huurwoningen gelijk aan het inflatiecijfer van 2,6%. Hiermee willen we onze sociale huurwoningen betaalbaar houden voor mensen met de kleinste beurs.