Nieuws

Lees meer

Nieuwe website voor woningzoekenden

23 februari 2021

Vanaf vandaag is de nieuwe website voor woningzoekenden live! Alle woningzoekenden ontvangen een mail om hun inschrijving te activeren.

Lees meer

Let op: nepberichten in omloop

11 februari 2021

Er zijn nepberichten in omloop zijn, die zogenaamd afkomstig zijn van WoningNet, waarin u wordt gevraagd verlengingskosten te betalen. Dit zijn phishingberichten; klik niet op de link!

Lees meer

Wachtdagen kopen? Trap er niet in!

29 januari 2021

Let op: er zijn berichtjes in omloop van woningzoekenden die hun wachtdagen voor veel geld willen verkopen aan mensen die snel een huurwoning willen hebben. Trap hier niet in!

Lees meer

Woonwensenonderzoek gemeente Venlo

29 januari 2021

Met een online enquête onderzoekt de gemeente Venlo de woonwensen in de gemeente. Doe mee en maak kans op een cadeaubon!

Lees meer

Nieuwe website voor woningzoekenden

28 januari 2021

Binnenkort komt Antares met een nieuw systeem voor woningzoekenden. Het nieuwe systeem is overzichtelijker, eenvoudiger én van deze tijd.

Lees meer

Eenmalige huurverlaging 2021

28 januari 2021

Met de Wet Eenmalige Huurverlaging Huurders met een Lager Inkomen wil het kabinet huurders helpen die met een laag inkomen in een woning met een hoge huur wonen en dus relatief duur wonen.

Lees meer

Verhuur nieuwbouwwoningen Blariacum fase 2

19 januari 2021

Woensdag 20 januari start de verhuur van 20 gezinswoningen en 7 levensloopbestendige woningen op het voormalige Blariacumterrein.

Lees meer

Afwijkende bereikbaarheid tijdens feestdagen

21 december 2020

Op 24 en 31 december zijn wij tot 15.00 uur bereikbaar. Op eerste kerstdag en op nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Lees meer

Start energetische renovatie woongebouw Jan Vermeerstraat

21 december 2020

De energetische renovatie aan de Jan Vermeerstraat in Venlo is begonnen! De verwarmingsinstallatie in de techniekruimte wordt zo snel mogelijk vervangen.