Nieuws

Lees meer

WoonWinkel Antares weer normaal geopend

Vanaf nu gelden de normale openingstijden: ’s ochtends vrije inloop, ’s middags op afspraak.

Lees meer

Stop de verhuurderheffing

Veel geld van huurders gaat naar de Belastingdienst. De verhuurderheffing passeert deze week de 10 miljard! Dit is geld dat woningcorporaties niet kunnen besteden aan nieuwbouw, verduurzaming of betere wijken. En dat in tijden van woningnood.

Lees meer

Eerste sleuteluitgiftes nieuwbouwproject ‘Harmonie’

Vanochtend mocht de eerste bewoner van nieuwbouwproject Harmonie in Tegelen de sleutel van zijn woning in ontvangst nemen. Dat gebeurde uiteraard op gepaste afstand.

Lees meer

Antares is op afspraak weer open

Vanaf maandag 18 mei kunt u op afspraak weer onze WoonWinkel bezoeken. Wel vragen we u rekening te houden met een aantal maatregelen.

Lees meer

Huurverhoging 2020 per 1 juli

Vanaf deze week ontvangen al onze huurders de brief over de jaarlijkse huurverhoging die per 1 juli 2020 ingaat. We houden de maximale huurverhoging voor sociale huurwoningen gelijk aan het inflatiecijfer van 2,6%. Hiermee willen we onze sociale huurwoningen betaalbaar houden voor mensen met de kleinste beurs.

Lees meer

Verhuur nieuwbouwwoningen Blariacum van start

Ondanks alle coronamaatregelen gaat de bouw van de nieuwbouwwoningen op het voormalige Blariacumterrein vooralsnog door. Binnenkort start de toewijzing van de eerste 11 huurwoningen.

Lees meer

Protocol ‘Samen veilig doorwerken’ ook bij Antares van kracht

Partijen in de bouw- en technieksector hebben samen met de overheid het protocol ‘samen veilig doorwerken’ vastgesteld. Dat betekent dat bouw- en onderhoudswerkzaamheden onder bepaalde voorwaarden kunnen doorgaan. Dat kan alleen als de veiligheid van werknemers en bewoners gegarandeerd is.

Lees meer

Respecteer 1,5 meter afstand, ook in de lift

Voor uw gezondheid en die van anderen doen we een dringend beroep op u om de veilige afstand van anderhalve meter tot elkaar te bewaren. Daarom vragen we u met klem om niet meer dan met twee personen tegelijk gebruik te maken van een lift.

Lees meer

Bereikbaar zijn en blijven

We doen er alles aan om iedereen zo goed en zo snel mogelijk te blijven helpen. Door de uitzonderlijke omstandigheden, werken we op een andere manier dan normaal. Dit kan gevolgen hebben voor onze bereikbaarheid en reactiesnelheid.