Skip to content

Over Antares

Home > Nieuws

Nieuws

Lees meer

Nieuwe overeenkomst samenwerking ketenpartners

Afgelopen week werd een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met ketenpartners Geurts en vd Velden.

Lees meer

Terrein ‘Blariacum’ bouwrijp gemaakt

Het bouwterrein aan de Burgemeester Gommansstraat, Constantijn Huygensstraat, Drie Decembersingel en Jacob van Lennepstraat wordt bouwrijp gemaakt.

Lees meer

Bouw project ‘Harmonie’ in Tegelen van start

Nadat het bouwterrein gereed is gemaakt, is de bouw van het project ‘Harmonie’ aan de Paul Guillaumestraat in Tegelen volop aan de gang! Het project telt 16 koopwoningen en 24 huurwoningen.

Lees meer

Omroep Venlo maakt mooi item over einde renovatie Molenbossen

Omroep Venlo staat stil bij het einde van de renovatie van de Molenbossen op de Blerickse Maasoever.

Lees meer

‘Bouwmevrouwen’ brengen renovatie Molenbossen in beeld

De Bouwmevrouwen van KnaapenGroep bezochten de bouwplaats van de Molenbossenflats in Blerick en maakten een leuk (afscheids)filmpje over hoe de projectleiders, bouwvakkers én bewoners de renovatie hebben beleefd!

Lees meer

Maak jij ook het verschil in Vastenavondkamp?

Onder de noemer ‘Maak jij het verschil in Vastenavondkamp?’ kun je in deze Blerickse wijk met voorrang huren als je een bijdrage levert aan de leefbaarheid. Onno Kranen, die als een van de eerste nieuwe bewoners van dit project aan de slag gaat, vertelt in deze video wat hij gaat doen.

Lees meer

Mini-docu oud-bewoners Ald Weishoes

Het Ald Weishoes in Venlo staat leeg, in afwachting van een grondige renovatie. Om de maatschappelijke betekenis van het gebouw vast te leggen, wordt een serie korte documentaires gemaakt waarin oud-bewoners en -gebruikers vertellen over hun herinneringen aan het gebouw.

Lees meer

Denk aan het juiste huurbedrag

Per 1 juli wordt uw huurbedrag aangepast. Hierover bent u per brief geïnformeerd. Maakt u zelf de huur over? Denk er dan aan vanaf 1 juli het nieuwe huurbedrag te betalen.

Lees meer

Wil jij met voorrang wonen in Vastenavondkamp?

Wil jij met voorrang kans maken op een van deze ruime gezinswoningen in Vastenavondkamp? Dat kan, als jij het verschil wil helpen maken in deze Blerickse wijk. Door je als vrijwilliger in te zetten voor het verbeteren van de leefbaarheid.