Start verhuur nieuwbouw Laurentiusplein Blerick

20 april 2023

Op 1 mei komen de 25 nieuwbouwappartementen aan het Laurentiusplein in Blerick in ons online woningaanbod. U heeft van 1 mei 9.00 uur t/m 8 mei 23.00 uur de tijd om te reageren. Daarna starten wij met het matchen van de reacties. Zorg dus dat uw gegevens up-to-date zijn!

Toewijzing
Van de 25 appartementen komen er 10 in het sociale segment en 15 boven de huurtoeslaggrens (hogere segment, geen huurtoeslag mogelijk). Van elk type (sociale huurwoningen en hogere segment) komt één woning in ons woningaanbod te staan waar u op kunt reageren.

 • Sociale huur
  Voor de 10 sociale huurwoningen geldt dat woningzoekenden allereerst moeten voldoen aan de criteria voor inkomen en huishoudsamenstelling:

  • Huishoudens vanaf 23 jaar, vanaf één persoon, maximaal 2 kinderen
  • Inkomen voor eenpersoonshuishoudens: tussen € 25.476 en € 57.573
  • Inkomen voor meerpersoonshuishoudens: tussen € 34.576 en
   € 76.764

Voldoet u aan deze voorwaarden, dan komen de woningzoekenden met de langste inschrijfduur het eerste in aanmerking.

 • Hogere segment
  De andere 15 woningen worden aangeboden in het hogere segment. Voor deze appartementen kunt u géén huurtoeslag aanvragen. Deze woningen wijzen we toe aan:

  • Huishoudens vanaf 18 jaar, vanaf één persoon, maximaal 2 kinderen
  • Inkomen voor eenpersoonshuishoudens vanaf € 44.036 (met voorrang tot € 57.573)
  • Inkomen voor meerpersoonshuishoudens vanaf € 48.626 (met voorrang tot € 76.764)

Komt u qua inkomen en huishoudsamenstelling hiervoor in aanmerking? Dan is inschrijfduur niet van belang: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wél moet u ingeschreven zijn als woningzoekende van Antares. Bent u dat nog niet? Schrijf u dan nu in via wonen.thuisbijantares.nl.

Gegevens up-to-date
Om in aanmerking te komen, is het van belang dat uw gegevens als woningzoekende up-to-date zijn. Check daarom uw account en zorg dat de meest actuele inkomensgegevens geüpload zijn. Inloggen doet u via wonen.thuisbijantares.nl. Klik rechtsboven op ‘inloggen’.

AOW’ers met vermogen
Heeft u een AOW-uitkering, maar wel vermogen opgebouwd? Bijvoorbeeld omdat u een koopwoning verkoopt? Dan kunt u niet alleen in aanmerking komen voor de woningen die passen bij uw inkomen, maar ook voor duurdere woningen. Upload bij uw inschrijving de meest recente definitieve aanslag inkomstenbelasting en/of aanslag van de WOZ-waarde van uw woning en neem contact met ons op.

Reageren!

Zodra de verhuur start op 1 mei om 9.00 uur kunt u direct reageren. Ga voor het online woningaanbod naar wonen.thuisbijantares.nl. Let op: u kunt de woningen alleen zien als deze voor u passend zijn. Staan ze er niet bij in uw overzicht? Dan kunt u helaas niet reageren.

Ander nieuws