Bezichtigen

Als alle gegevens in orde zijn, dan wijst Antares de woning definitief aan u toe. U kunt dan eerst de woning bezichtigen.

Wilt u na de bezichtiging toch afzien van de woning, dan kan dat nog. Antares benadert dan de volgende kandidaat. U kunt de volgende keer weer gewoon reageren. Maar let wel op: vanaf de derde keer dat u een woning weigert, vermindert Antares uw wachttijd telkens met één jaar. Ga dus bewust om met de woningen waarop u reageert. Graag vragen wij u aan te geven waarom u de woning niet neemt, zodat wij wellicht werk kunnen maken van wat er aan schort.

Accepteren

Ook spreken we met u af op welke datum we van u willen weten of u de woning wilt accepteren. Wanneer we op de afgesproken datum niets van u hebben gehoord, gaan wij ervan uit dat u de woning NIET wilt accepteren. De aanbieding komt dan direct te vervallen. We wijzen de woning dan toe aan de volgende kandidaat. Als wij geen reactie ontvangen op ons aanbod, geven wij u een reactieblokkade. Deze heffen wij pas op als u zelf telefonisch contact opneemt met ons Klant Service Centrum.

Veelgestelde vragen