Welkom thuis bij Antares

Als Antares willen we niet alleen een thuis bieden voor onze huurders. Als werkgever willen we ook dat jij je thuis voelt bij ons en dat je de ruimte krijgt om je optimaal te ontwikkelen. Werkgeluk is daarom voor ons net zo belangrijk als woongeluk. Want als we energie halen uit ons werk, stralen we dat ook uit in alles wat we doen. En daar worden niet alleen wij blij van, maar ook onze klanten! In de video hieronder stellen we ons graag aan je voor. 

Als je bij ons komt werken…

…dan stap je binnen bij een ambitieuze woningcorporatie met ongeveer 6.000 woningen en ruim zestig collega’s. Ons kantoor vind je in Tegelen, vlakbij Venlo. We bieden een betaalbaar, goed onderhouden en duurzaam thuis voor mensen die daar niet zelf in kunnen voorzien. Samen met onze huurders en partners zetten we ons in voor een leefbare woonomgeving.

Elke dag werken we samen aan het woongeluk van onze klant door deze centraal te stellen in alles wat we doen. De kernwaarden authentiek, dichtbij en verbonden vormen ons DNA en verbinden ons met elkaar. Wij zijn een vooruitstrevende, klantgerichte organisatie met een informeel karakter. Zeg maar gerust een familiecultuur. Als nieuw ‘familielid’ voeg jij daar jouw eigenheid aan toe, samen met behoorlijk wat enthousiasme en een gezonde dosis humor. Ook zijn wij een tíkkeltje eigenwijs, dus dat mag jij ook zijn!

Maar er wordt bij ons ook hard gewerkt. Omdat we een platte en samensturende organisatie zijn, vinden we het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, maar ook dat je uitblinkt in samenwerken binnen én buiten je team. En we verwachten dat je digitaal vaardig bent, zodat jij je snel onze systemen eigen kunt maken, maar ook alle digitale veranderingen die nog op ons af komen.

Wat wij jou nog meer bieden

Leuke collega’s, een dynamische werkomgeving met afwisselende taken en veel vrijheid en verantwoordelijkheid: daar begint het mee. Maar ook gezellige informele activiteiten zijn van groot belang om je bij ons thuis te voelen en goed te kunnen presteren. Dus dat hebben we ook voor je geregeld!

Maar alles leuk en aardig, we snappen natuurlijk ook dat je gewoon geld wil verdienen. We belonen je conform de cao Woondiensten. Deze is online te vinden op www.aedes.nl . De schaal is afhankelijk van de functie; de hoogte van je salaris binnen die schaal hangt af van jouw werkervaring.

We vinden het ook belangrijk dat je kunt blijven ontwikkelen. Daarom bieden we ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Van trainingen on-the-job tot ‘stagelopen’ bij een andere organisatie – en alles daartussen. Ook bouw je een ILO-budget op (individueel loopbaanontwikkelingsbudget). Daarmee kun jij zelf kiezen welke leeractiviteiten je wilt oppakken om je loopbaan verder vorm te geven.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij vanzelfsprekend. Bij ons kun je daarom rekenen op een goede pensioenvoorziening, een jaarlijks sportbudget en een eindejaarsuitkering van 4%. En iedereen heeft bij ons een mobiele telefoon en een laptop tot zijn beschikking.