Scootmobielruimte

Diverse woongebouwen van Antares zijn voorzien van scootmobielruimtes. Dit zijn bergingen die speciaal zijn uitgerust voor het veilig stallen van scootmobielen en soms ook elektrische fietsen. Bewoners kunnen een plek in deze scootmobielruimte huren.

Parkeerplek huren

Voor € 6,55 per maand (prijspeil 2023) huurt u een parkeerplek in een afgesloten scootmobielruimte. Deze parkeerplek is voorzien van een beugel voor bevestiging, een stroomaansluiting en een plank waar u uw lader op kunt zetten om op te laden. Als er plek over is, kan de scootmobielberging ook worden ingezet voor het parkeren van elektrische fietsen. Scootmobielen hebben hierbij altijd voorrang.

Niet in doorgang parkeren

Lang niet overal kan een scootmobielruimte worden gerealiseerd. In dat geval dient u uw scootmobiel in uw eigen berging of woning te stallen. In verband met (brand)veiligheid is het niet toegestaan om scootmobielen in gangen, hallen of andere verkeersruimtes te stallen. Dit blokkeert de doorgang voor bewoners, maar ook voor hulpdiensten!

Vraag uw toezichthouder

Wilt u meer weten over het huren van een parkeerplek voor uw scootmobiel of elektrische fiets? Neem dan contact op met uw toezichthouder. Is er in uw woongebouw geen toezichthouder? Dan kunt u contact opnemen met onze verhuurmakelaars. Bel (077) 373 36 66 of mail naar verhuur@thuisbijantares.nl.

Meer informatie