Klachten en suggesties

Wij bieden u graag een betrouwbare service. Uw ideeën en wensen gebruiken wij om u nog beter van dienst te zijn. Natuurlijk kan het voorkomen dat u niet (helemaal) tevreden bent over onze dienstverlening. Dat horen of lezen we graag van u. Want alleen op die manier kunnen we samen werken aan woongeluk.

Afhandeling door klachtencommissie

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Of wilt u een suggestie doen hoe wij het beter kunnen doen? Vul dan het klacht- of suggestieformulier in of neem contact met ons op. Maar let op: een reparatie melden omdat er iets kapot is of een overlastmelding is géén klacht. Ga hiervoor naar de betreffende pagina’s om een melding te doen.

Betreft het een klacht, dan registreert ons Klant Service Centrum de melding. Vervolgens sturen zij de klacht direct door naar de interne klachtencommissie. Deze commissie komt elke week bij elkaar komt om binnengekomen klachten te bespreken en te behandelen. Een lid van de klachtencommissie neemt binnen tien werkdagen na uw melding contact met u op.

Het kan zijn dat er meer informatie nodig is om uw klacht of suggestie goed te kunnen behandelen. Ook in dat geval neemt een lid van de klachtencommissie contact met u op.

U ontvangt schriftelijk bericht over de afhandeling van de klacht.

Niet tevreden?

Bent u niet tevreden met het standpunt van Antares? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Regionale Geschillencommissie. Dit is een (externe) onafhankelijke commissie die een bindend advies uitspreekt.
Meer informatie vindt u op deze pagina.

Veelgestelde vragen