Zonnepanelen

Woont u in een huis met een 'eigen' dak of in een boven- of benedenwoning? Dan biedt Antares u zonnepanelen tegen zeer gunstige voorwaarden. Zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud. U betaalt voor het gebruik van de panelen, maar dit is altijd minder dan de opbrengst van de zonne-energie. U gaat er dus altijd op vooruit!

Maximaal zes panelen

We plaatsen maximaal zes zonnepanelen per huishouden. Dit aantal is gebaseerd op het gemiddelde landelijke verbruik volgens het Nibud. Wilt u toch meer zonnepanelen? Dan kunt u dit aanvragen als een verandering aan uw woning (ook wel 'zelf aangebrachte voorziening' of ZAV genoemd). In dat geval legt u zelf een compleet eigen installatie aan voor alle panelen. Hiervoor vult u het formulier 'Klussen in de woning' in

Altijd voordeel

De bijdrage die u betaalt, is afhankelijk van het aantal panelen en wordt verrekend als extra component in de servicekosten. Daardoor gaat deze niet omhoog met de jaarlijkse huurverhoging.

De opbrengst van de zonnepanelen is onder meer afhankelijk van de ligging. Woont u in een boven- of benedenwoning, dan kunt u zonnepanelen alléén aanvragen samen met uw boven- of onderburen. Bent u geïnteresseerd, dan vullen u én uw boven- of onderburen allebei afzonderlijk het interesseformulier in. Ook als u in een gezinswoning woont, vult u dit interesseformulier in. We bekijken vervolgens samen met u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat de opbrengst in uw geval is. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Appartementencomplex

Woont u in een appartementencomplex? Dan kunt u helaas geen individuele zonnepanelen laten plaatsen.

Kent u onze Antares-app al? Hierin vindt u onder meer diverse handleidingen. U downloadt de app gratis via de App Store of Google Play.

Veelgestelde vragen