Zonnepanelen

Woont u in een huis met een 'eigen' dak? Dan biedt Antares u zonnepanelen tegen zeer gunstige voorwaarden. Zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Wij zorgen voor de installatie en het onderhoud. U betaalt voor het gebruik van de panelen, maar dit is altijd minder dan de opbrengst van de zonne-energie. U gaat er dus altijd op vooruit!

Altijd voordeel

De bijdrage die u betaalt, is afhankelijk van het aantal panelen en wordt verrekend als extra component in de servicekosten. Daardoor gaat deze niet omhoog met de jaarlijkse huurverhoging.

De opbrengst van de zonnepanelen is onder meer afhankelijk van de ligging. Bent u geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend het interesseformulier invullen. We bekijken vervolgens samen met u of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en wat de opbrengst in uw geval is. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Appartementencomplex

Woont u in een appartementencomplex? Dan kunt u helaas geen individuele zonnepanelen laten plaatsen. Wel zijn wij bezig een aantal complexen te voorzien van zonnepanelen, zodat u wellicht nu of in de toekomst toch kunt profiteren van zonne-energie. Uiteraard informeren wij u ruim op tijd als uw appartementengebouw aan de beurt is.

Veelgestelde vragen