Caspar de Haan neemt reparatieonderhoud over in Tegelen en Peel & Maas

31 mei 2021

Vanaf 1 juni 2021 werken wij met een nieuwe ketenpartner voor het reparatieonderhoud, mutatieonderhoud en dynamisch onderhoud (vervangen van badkamer, toilet en keuken) voor het werkgebied Tegelen, Steyl, Kessel, Meijel en Baarlo. Caspar de Haan onderhoud & reparatie neemt deze werkzaamheden over van Bouwbedrijf Geurts. Behalve een andere naam, verandert er niets aan de dienstverlening aan de huurders.

Met ingang van 1 juni gaan alle nieuwe reparatiemeldingen, onderhoud bij mutaties en verzoeken om een nieuwe badkamer, keuken of toilet al rechtstreeks naar de nieuwe partner Caspar de Haan. Reparaties en onderhoud die al lopen, handelt Bouwbedrijf Geurts nog af. Huurders die een vraag hebben over een lopende opdracht, kunnen rechtstreeks bellen naar Bouwbedrijf Geurts: (077) 373 29 30.

Nieuwe verzoeken kunnen op de bekende manier worden ingediend: online via Mijn Antares of telefonisch via het algemene nummer van Antares: (077) 373 36 66. In het keuzemenu geeft u aan in welke plaats u woont, waarna u met Caspar de Haan in contact wordt gebracht.

Weloverwogen
De keuze voor een nieuwe ketenpartner is natuurlijk niet zomaar gemaakt. ‘Een samenwerking van ruim dertig jaar gooi je natuurlijk niet zomaar weg’, legt regisseur onderhoud Marco van Rosmalen uit. ‘Op het moment dat een contract ten einde loopt en we een opdracht opnieuw aanbesteden, kijken we kritisch welke partij het beste bij ons past. In dit geval heeft dat ertoe geleid dat we afscheid hebben genomen van Bouwbedrijf Geurts.’

Caspar de Haan is geen onbekende van Antares: het aannemingsbedrijf neemt al een aantal jaren renovatie- en energetische verbeterprojecten voor zijn rekening. Van Rosmalen: ‘Tot grote tevredenheid van onze huurders en van ons. We zijn daarom overtuigd dat zij een goede invulling kunnen geven aan deze taak.’

Ander nieuws