Aanleg glasvezel in de gemeente Venlo

01 februari 2022

Open Dutch Fiber (ODF) gaat in samenwerking met T-Mobile de komende jaren glasvezel aanleggen in de gemeente Venlo. Tegelen, Blerick en Belfeld zijn hierbij als eerste aan de beurt. Alle bewoners krijgen een brief hierover. 

In die brief leest u dat uw woning gratis wordt aangesloten op het glasvezelnetwerk. Of u hier vervolgens gebruik van maakt door een abonnement af te sluiten bij T-Mobile is helemaal aan uzelf. U kunt dus ook blijven tv-kijken en internetten via uw huidige (kabel)abonnement. Het gaat dus alléén om de aansluiting. In de brief leest u dat u hiervoor toestemming moet geven. Dit geldt alléén voor bewoners van zogenoemde 'grondgebonden' woningen.

  • Woont u in een gezinswoning of een grondgebonden seniorenwoning?
    Dan gaan deze werkzaamheden helemaal buiten Antares om, net als bij koopwoningen. Wij adviseren u uw contactgegevens door te geven aan Open Dutch Fiber, zodat uw woning kan worden aangesloten. Misschien is dit nu nog niet belangrijk voor u, maar wellicht in de toekomst wel.
  • Woont u in een appartement in een woongebouw?
    Dan zoekt Open Dutch Fiber contact met Antares om samen te bepalen waar de kabels komen te liggen. Zodra hier overeenstemming over is, ontvangen alle bewoners een brief over wat er gaat gebeuren in het gebouw.

Vragen
We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het aanleggen van glasvezel. Hiervoor kunt u op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur bellen met Open Dutch Fiber via 088-163 36 33 of info@opendutchfiber.nl.

OpenDutchFiber

Ander nieuws