Nieuwe website voor woningzoekenden

28 januari 2021

Binnenkort komt Antares met een nieuw systeem voor woningzoekenden. Het nieuwe systeem is overzichtelijker, eenvoudiger én van deze tijd. Binnenkort ontvangen alle woningzoekenden die zijn ingeschreven bij Antares hierover informatie via het mailadres dat bij ons bekend is.

De huidige website waarop het woningaanbod wordt gepresenteerd, is hopeloos verouderd. De informatie wordt niet goed gepresenteerd en de functionaliteiten voldoen niet meer. Voor de overstap worden alle inschrijvingen - met de opgebouwde wachtdagen - van woningzoekenden overgenomen, maar woningzoekenden moeten de inschrijving wél nog controleren en activeren. Hierover krijgen alle woningzoekenden informatie, waarin dit stap voor stap wordt uitgelegd.

Controleer uw e-mailadres!
Als alles meezit, stappen we eind februari al over op het nieuwe systeem. Staat u als woningzoekende ingeschreven bij Antares? Controleer dan of het e-mailadres nog het juiste is, zodat we u tijdig de juiste informatie kunnen toesturen.

Inschrijven?
Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? Dat kan. Maar houd er rekening mee dat u ook dan uw inschrijving opnieuw moet activeren in het nieuwe systeem. Wilt u dat liever niet, dan adviseren wij u te wachten totdat het nieuwe systeem actief is.

Werk in uitvoering

Ander nieuws