Samen met partners ruim 1.300 woningen renoveren

10 april 2019

Op 30 januari 2019 ondertekenden Antares en de drie ketenpartners Cuypers-Pex, KnaapenGroep en Caspar de Haan een samenwerkingsovereenkomst met als doel de komende jaren meer dan 1.300 woningen te renoveren. Inclusief de woningen die op dit moment al in renovatie zijn, komt de teller zelfs boven de 1.500 woningen uit.

samenwerkingsovereenkomst ketenpartners

De renovaties zijn vooral energetisch van aard. Dat wil zeggen dat ze in het teken staan van verduurzamen en verlagen van de woonlasten. Tegelijkertijd nemen we het noodzakelijke onderhoud mee, zodat bewoners na renovatie weer jarenlang kunnen genieten van hun vernieuwde woning.

Dankzij de samenwerkingsovereenkomst met vaste, betrouwbare partijen is het mogelijk om het grote aantal van ruim 1.300 woningen te renoveren in de huidige overspannen markt. Om de klanttevredenheid, kwaliteit en prijs te blijven waarborgen, blijven Antares en de drie partners continu in gesprek. Met deze manier van werken zet Antares de eerste grote stappen naar een CO₂-neutraal woningbestand in 2050.

Ander nieuws