Woonwinkel bezoeken? Draag een mondkapje!

15 oktober 2020

Wij hebben diverse maatregelen getroffen zodat u veilig onze Woonwinkel in Tegelen kunt blijven bezoeken. Gelukkig kunnen we daardoor ook na de aangescherpte regels openblijven. Wel vragen we u om u te houden aan onze coronamaatregelen: desinfecteer uw handen bij binnenkomst, houd afstand én draag een mondkapje.

Heeft u een vraag of wilt u iets bespreken? Kom dan gerust naar onze Woonwinkel aan de Venloseweg 7 in Tegelen. Wij kunnen maar drie bezoekers tegelijk ontvangen, daarom vragen wij u om even aan te bellen. Onze baliemedewerker opent dan de deur voor u. Is het te druk, dan verzoekt de baliemedewerker u om even buiten te wachten.

Mondkapje op!
Vanaf nu vragen wij u een mondkapje te dragen als u binnenkomt. Heeft u er geen meegenomen? Dan hebben wij er eentje voor u. Ook staat meteen bij binnenkomst een zuil waar u uw handen kunt desinfecteren. Vervolgens kunt u de Woonwinkel binnengaan.

Onze baliemedewerker zit achter een spatscherm. Tevens vragen wij u om voldoende afstand te houden en de instructies van onze medewerkers altijd op te volgen. Zo kunnen wij u veilig van dienst zijn!

Openingstijden
Onze normale openingstijden blijven gelden: op maandag t/m vrijdag bent u tussen 9.00 en 12.30 uur van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen. ’s Middags (van maandag t/m donderdag) werken wij alléén op afspraak.

Wilt u liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook: van maandag t/m donderdag kunt u ons bereiken van 9.00 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Mailen mag natuurlijk ook, of chat met ons via onze website www.thuisbijantares.nl.

Servicedesk in Kessel en Meijel
Helaas hebben wij moeten besluiten onze servicedesks in Kessel en Meijel voorlopig te sluiten. Op deze locaties kunnen wij de beschermende maatregelen op dit moment nog niet voldoende toepassen. Voor uw en onze veiligheid vragen we huurders uit Kessel, Kessel-Eijk, Baarlo en Meijel om telefonisch contact op te nemen of naar ons kantoor in Tegelen te komen.

emoji mondkapje

Ander nieuws