Centrumplan Tegelen

Midden in het centrum van Tegelen realiseert Martinushof BV (de werkmaatschappij van Jan Linders Supermarkten) twee supermarkten en 21 huurappartementen. Antares neemt de verhuur van deze appartementen op zich.

De ontwikkeling van het centrumplan Tegelen past in de gebiedsvisie centrum Tegelen, waarin is geconstateerd dat er met name onvoldoende ‘nultredewoningen’ (appartementen met lift) zijn. De 21 appartementen die Antares aanbiedt, bevinden zich boven de Jan Linders (één woonlaag) en boven de Aldi (twee woonlagen). Alle 21 woningen zijn bestemd voor de sociale verhuur. Dat betekent dat de huurprijs onder de huurtoeslaggrens blijft. Elk appartement krijgt de beschikking over een eigen berging en parkeerplaats.

Levendig
Bijzonder aan het nieuwbouwproject is de stedenbouwkundige uitstraling met veel aandacht voor variatie in stenen en gevels, waardoor een levendig en eigentijds winkelcentrum ontstaat. Extra bijzonder is dat het bekende mozaïek van Martinushof een plek krijgt in de gevel van de nieuwbouw.

Bekijk de artist impressions voor een indruk van het project!

Planning en uitvoering

De plannen worden de komende tijd verder uitgewerkt. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, leest u dit op onze website en/of op onze Facebookpagina. Uw interesse kenbaar maken voor de woningen is nog niet mogelijk; wel is het van belang om ingeschreven te staan als woningzoekende bij Antares.

Bekijk de andere nieuwbouwprojecten

Meer informatie

Plaats: Tegelen
Locatie: Centrum
Huur/koop: Huur
Status: In voorbereiding